0498597956

Binnen schilderwerken

 

Welkom op onze pagina binnen schilderwerken.

Hoe leg je het best uit wat je doet, hoe je zaken doet en wat je voor oog hebt als vakman op kwalitatief vlak.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Daarom vragen wij u als mogelijke klant om rustig even onderstaande foto's te bekijken, deze vertalen wat wij doen, wie wij zijn en met welke passie wij de wensen van de klant verwezelijken.

Wij werken met kwalitatief hoogstaande producten zoals Sigma, Boss, Arte behang, Luxaflex, Sikkens, Forbo..... Maar een kwalitatief product bereikt maar zijn doel indien geplaatst met vakmanschap, oog voor detail, respecteren van technische aspecten en een eindresultaat naar wens van de klant.

Ons doel is goed luisteren naar de klant en dit dan vertalen naar een eindresultaat waar de klant elke dag opnieuw het gevoel heeft thuis te komen.

Bent u geboeid in hoe wij onze passie in kleur elke keer opnieuw een nieuw leven geven, vraag dan gerust vrijblijvend advies, een offerte.

Wij helpen u graag met een glimlach verder.  

 

Uitgevoerde werken foto's : verwijderen vinyl / tasso behang - egaliseren muren - herstellen gyproc - plaatsen vliesbehang - opkitten van ramen tov houtwerk - schilderwerken muren & plafonds - lakwerk binnen schrijnwerk en maatkasten -lakken plinten - spuiten radiators -  plaatsen van magnetische wanden verf